Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Termeni și condiții

Introducere

Site-ul www.riaimperial.ro este proprietatea S.C. RIA IMPERIAL S.R.L.

  • Cod Unic de Înregistrare: 15351042
  • Număr de Ordine în Registrul Comertului: J23/368/06.02.2015
  • Adresa: str. Bateriei, nr.59, loc. Popești Leordeni, jud. Ilfov
  • IBAN: RO54 BRDE 441S V230 9038 4410
  • BRD – sucursala Văcărești

Este recomandată citirea cu atenție a termenilor și condițiilor în baza cărora funcționează acest site, societatea rezervându-și dreptul de a face orice modificare cu privire la acesta fără o notificare prealabilă.

RIA Imperial nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site-ul www.riaimperial.ro, dar noi, echipa din spatele RIA, ne străduim în permanență să corectăm și să completăm informațiile prezentate.

Produsele comercializate prin intermediul www.riaimperial.ro sunt însoțite de factură. Prezentarea produselor este cât mai conformă cu realitatea. Este de reținut totuși, că imaginile publicate pe site sunt cu titlu informativ/exemplificativ, iar produsele livrate pot diferi de cele prezentate, în sensul de culoare sau aspect.

RIA Imperial își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. De asemenea, își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.

Folosirea magazinului www.riaimperial.ro, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor, implică acceptarea de către client a următorilor termeni și condiții:

 

Politica de returnare

Conform legislației române în vigoare, produsele cumpărate de pe www.riaimperial.ro pot fi returnate în termen de 10 zile lucrătoare de la data achiziționării lor, fără penalități și fără invocarea unui motiv (potrivit articolului 4 litera b din Ordonanța Guvernului 130 / 2000 privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta).
Legislația în vigoare se aplică persoanelor fizice.

Produsul returnat trebuie sa fie în stare bună, în ambalaj original, nedeteriorat, nefolosit.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 30 (treizeci) zile de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare și nu poate fi revândut ca produs nou, RIA Imperial își rezervă dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferența de preț dintre un produs nou și unul utilizat sau, în cazul în care este într-o stare ce nu permite recomercializarea lui, ne rezervăm dreptul de a refuza produsul.
Va rugăm să faceți verificarea produselor primite în momentul livrării coletului de către curier, în prezența curierului, pentru a semnala pe loc acestuia, în scris, eventualele probleme.

 

Reclamații

Toate reclamațiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, vă rugăm să le efectuați în termen de 5 zile de la primirea coletului.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamațiile primite după această perioadă.

Ne străduim să soluționăm reclamațiile  într-un timp cât mai scurt și în mod favorabil pentru clienții noștri!

 

Politica de confidențialitate

Datele personale furnizate către RIA Imperial sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor) , conform legilor în vigoare. RIA Imperial nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să solicite ștergerea din baza de date a adreselor furnizate.

 

Prețuri

Toate prețurile din acest site sunt exprimate în lei (RON). Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afișate la finalizarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afișate pe site, fără o notificare prealabilă către client.

 

Promoții si concursuri

Discount-urile nu se aplică produselor care sunt în promoție și nici nu se cumulează cu alte reduceri. Se păstrează întotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

RIA Imperial își stabilește singură regulamentele promoțiilor, campaniilor publicitare, ofertelor speciale și concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul prezentului site. De o promoție beneficiază doar acele comenzi / produse care respectă întocmai regulamentul promoției.
De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către RIA Imperial în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

În cazul campaniilor, concursurilor și promoțiilor organizate și derulate de către RIA Imperial direct sau de către terți (firme partenere, agenții de publicitate etc.), RIA Imperial are dreptul de a stabili criterii suplimentare de eligibilitate a participanților.

Toate promoțiile afișate pe site-ul nostru se desfășoară numai in limita stocului disponibil. Aceste promoții pot fi întrerupte în orice moment, fără înștiințarea prealabilă a clientului.

 

Răspundere limitată

Informațiile de pe acest site au fost culese și verificate cu cea mai mare atenție. Totuși, nu ne asumăm nici o răspundere pentru actualitatea, acuratețea, completitudinea și/sau calitatea acestora.

Acest site este o sursă generală de informații și nu poate substitui sfatul medicului sau al unui specialist. Privitor la acest aspect, vă rugăm să consultați un medic sau un specialist.

RIA Imperial nu poartă nici o răspundere pentru acțiuni efectuate în baza informațiilor conținute de acest site.

Utilizarea acestui site și descărcarea datelor conținute sunt acțiuni pe care le faceți pe propria dumneavoastră răspundere. RIA Imperial nu poartă nici o răspundere pentru nici o pagubă, mai ales pentru prejudicii aduse fișierelor de date, și nici hardware-ului sau software-ului utilizatorului, cauzate de astfel de acțiuni.

 

Dispoziții finale

Orice litigiu apărut între clienți și societate se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care părțile nu au reușit să soluționeze litigiul pe cale amiabilă, acesta se va soluționa de către instanțele judecătorești competente.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.