Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Despre hidratare

10 iun. 2015

Pielea este foarte importantă, fie că vorbim de cea a feței sau de cea a întregului corp. Este primul indiciu al felului în care ai grijă de sănătate și de aspectul tău fizic.

Deshidratarea poate deveni o amenințare pentru sănătate, de la picioare umflate sau dureri de cap, până la afecțiuni precum infarctul. O hidratare optimă a organismului ajută inima să pompeze mai ușor sângele prin vase către mușchi.

Pentru epidermă, apa este fântâna tinereții, iar cu cât pielea este mai bine hidratată, cu atât va arăta mai tânără și ridurile vor întârzia să apară.

Deshidratarea pielii survine atunci când aceasta este lipsită de uleiuri naturale. Pielea uscată este într-adevăr mai predispusă la deshidratare, dar și tenul gras poate să simtă lipsa de apă și nutrienți. O piele uscată și crăpată se înroșește repede, se irită ușor și devine un teren vulnerabil, favorizând apariția eczemelor și a dermatitelor.

Indiferent de vârstă, epiderma are aceeași nevoie de hidratare, poate chiar din ce în ce mai mare.

Remediul este simplu și la îndemâna oricui: beți cât mai multa apă, indiferent de anotimp. Apa este importantă pentru piele, deoarece o „hrănește”, susținând producerea de noi celule sănătoase, care conferă elasticitate și fermitate epidermei.

Săpunul vegetal RIA Imperial vine în ajutorul pielii, având în componență uleiuri vegetale recunoscute pentru o puternică hidratare.

În toate rețetele săpunurilor RIA Imperial, indiferent de gamă, uleiul de măsline se regăsește în proporție de peste 40% din compoziția uleiurilor vegetale din care este făcut săpunul.

Echipa RIA Imperial

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.