Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Unt de SHEA

09 iun. 2015

Untul de shea este compus în principal din acid palmitic, acid stearic, acid oleic, linoleic și dintr-o fracțiune nesaponificabilă proprie, care îi conferă capacitățile hidratante și emoliente. Conține vitaminele A, D, E și F, precum și catechine, antioxidanți din plante, care se regăsesc și în ceaiul verde. Vitamina A stimulează formarea de noi celule, elimină țesuturile moarte, crește numărul receptorilor pentru hormonii de creștere de la nivelul pielii și accelerează procesul de cicatrizare. Asigură elasticitatea și finețea pielii, o protejează împotriva deshidratării, favorizează regenerarea și previne apariția ridurilor. Vitamina D crește absorbția calciului, favorizează retenția și utilizarea sa în organism, dar are și acțiune calmantă. Vitamina E joacă un rol important împotriva îmbătrânirii. Având rol antioxidant, el împiedică oxidarea acizilor grași nesaturați, care intră în structura pereților celulari. Vitamina E protejează împotriva radicalilor liberi, responsabili de pierderea elasticității pielii și de apariția ridurilor, deoarece ei distrug ADN-ul celular.

Untul de shea sau untul de karité este folosit în mod tradițional pentru a reduce ridurile fine, cicatricile și ridurile de expresie, precum și pentru a diminua iritațiile pielii provocate de psoriazis, eczeme, arsuri solare, înțepături de insecte sau orice alte afecțiuni cutanate. Untul de shea ameliorează cicatricile și vergeturile si este considerat de mulți drept cel mai bun antidot natural împotriva îmbătrânirii pielii. Acesta se caracterizează printr-o intensa putere de hidratare pentru ten și corp. Are un efect anti-iritant prin excelență, fiind ideal pentru pielea care se înroșește ușor, cu tendințe alergice, sau care nu a fost îngrijită mult timp.

Untul de shea stimulează regenerarea celulară, previne îmbătrânirea pielii și a părului si are proprietăți hidratante și nutritive excelente pentru ten și pentru corp. De asemenea, untul de shea are și proprietăți cicatrizante și antibacteriene, ce îi conferă efecte curative și calmante. Reprezintă un excelent tratament pentru buze sau pentru călcâiele crăpate. Tonifică, luminează și redă finețea pielii într-o manieră impresionantă. Untul de shea este benefic pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil. Deoarece este un produs 100% natural, este excelent si pentru pielea bebelușilor, prevenind apariția iritațiilor.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.