Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Unt de MANGO

09 iun. 2015

Mango este un fruct exotic cu o aromă foarte plăcută și parfumată, ce este consumat pentru un stil de viață sănătos. Acesta conține vitamina A și beta-caroten, dar și alte substanțe nutritive. De asemenea, reprezintă și o sursă importantă de fier și este recomandat în caz de anemie.

Untul de mango este un produs 100% natural, creat special pentru îngrijirea părului, dar și pentru cea a pielii. Se extrage din sâmburii fructului de mango. Are o putere de absorbție foarte mare în piele, în comparație cu alte uleiuri vegetale. Nu produce mâncărimi și iritații. Se poate folosi ca atare pe piele sau poate fi inclus în diferite compoziții cosmetice. Untul de mango se recomandă a fi folosit pentru orice tip de piele, dar în special pentru catifelarea celei uscate.

Untul de mango conține o cantitate semnificativă de vitamine, antioxidanți și acizi grași, are ușoare proprietăți antibacteriene și antifungice, ușurează și vindecă simptomele de dermatită și eczeme, reducând în același timp mâncărimea, inflamația și alergiile pielii. Este recomandat pentru terapiile antirid, chiar și în cazul îmbătrânirii premature a tenului, pentru vindecarea pielii afectate de erupții și descuamări, dar și pentru întărirea cuticulelor fragile și a firului de păr.

Untul de mango are proprietăți emoliente naturale, de vindecare a rănilor, de regenerare. Se utilizează pentru calmarea pielii, hidratare, protecție si pentru a restabili elasticitatea celulelor dermei. Untul de mango are și un efect veritabil de protecție împotriva radiațiilor UV.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.