Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Unt de CACAO

09 iun. 2015

Untul de cacao este obținut din semințe de cacao, care sunt fermentate în frunze de banană, apoi uscate, prăjite și presate, rezultând astfel o grăsime vegetală denumită unt de cacao. Are un conținut bogat în grăsimi nesaturate, Omega 3 și Omega 6 și vitaminele A, E și K, iar asta îl face să aibă o importanță aparte, atât în alimentație, cât și în cosmetică.

Poate fi găsit ca atare sau ca ingredient în diferite produse alimentare și de îngrijire a corpului, feței și părului (sub formă de unt de corp, scrub, balsam de buze ), atât în magazinele bio, cât și în farmacii, la prețuri rezonabile.

Untul de cacao reprezintă componenta de bază a oricărei ciocolate de calitate și este excelent pentru prepararea bomboanelor, înghețatei și a altor delicii.

Untul de cacao este dedicat tuturor tipurilor de piele, oferind o hidratare intensă datorită acizilor grași pe care îi conține. La contactul cu pielea, untul se topește și este ușor absorbit în piele. Folosit regulat, untul de cacao face ca pielea să capete o textură catifelată și o strălucire naturală. Este eficient pentru echilibrarea tonusului pielii, menținerea ph-ului, eliminarea roșeții și calmarea iritațiilor (eczeme, dermatită). Ajută la estomparea cicatricilor datorită abilității sale de a păstra apa chiar și în straturile cele mai adânci ale pielii.

Are un puternic efect relaxant, destresant, neregizând întregul organism și stimulând sistemul imunitar.

Cu un conținut ridicat de antioxidanți ce conferă un puternic efect anti îmbătrânire, untul de cacao ajută la o bronzare naturală, calmează pielea arsă de soare, o hidratează, stimulează sinteza de colagen, hrănește țesuturile cutanate, previne și tratează vergeturile, intră ușor în piele, menține ph-ul optim al pielii, conferă suplețe și elasticitate pielii, etc.

Untul de cacao hidratează, regenerează, revitalizează, fortifică și oferă volum părului, prevenind despicarea vârfurilor. Dacă ai părul foarte uscat, aplică unt de cacao pe toată lungimea firelor de păr, acoperă-l cu un prosop încălzit timp de două ore și, apoi, spală-l cu un șampon obișnuit.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.