Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Ulei din SÂMBURI DE CAISE

09 iun. 2015

Caisul este un pom fructifer, originar din Armenia, unde a fost descoperit în urmă cu câteva sute de ani. Pe lângă fructele gustoase, din sâmburii acestora se extrage și un ulei cu proprietăți recunoscute în lumea întreagă.

Uleiul de sâmburi de caise este ușor și are o vâscozitate redusă. Este un antioxidant puternic, cu efect revitalizant și regenerant. Acest ulei, obținut prin presarea la rece a sâmburilor de caise, este bogat în Omega 9, Omega 6 și vitamine (A, E, B17), are proprietăți remarcabile de prevenire a îmbătrânirii cutanate și reducere a ridurilor, de nutriție și protecție a pielii sensibile.

Uleiul din sâmburi de caise ajută la întărirea barierei hidrolipidice și activarea microcirculației sanguine, protejează împotriva efectelor negative ale razelor UV, hidratează și revitalizează tenul tern, căruia îi redă luminozitatea. Uleiul din sâmburi de caise este tolerat de toate tipurile de piele și este folosit la fabricarea produselor cosmetice destinate tenului sensibil. Datorită proprietăților sale, uleiul din sâmburi de caise se recomandă tuturor tipurilor de ten și în special tenului îmbătrânit prematur și obosit, precum și în cazurile de piele sensibilă și uscată. Utilizarea acestui ulei este recomandată și persoanelor ce suferă de acnee, iritații, puncte negre, eczeme și inflamații.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.