Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Ulei din GERMENI DE PORUMB

09 iun. 2015

Uleiul de germeni de porumb reprezintă o sursă importantă de acizi grași esențiali Omega 3 si Omega 6. Uleiul de porumb conține vitaminele din grupa B, C, D, E, fosfatide, microelemente (fier, mangan, cupru, crom, aluminiu). Are un conținut sporit de vitamina E, circa de 2 ori mai mult decât uleiul tradițional de floarea-soarelui. Uleiul de germeni de porumb se obține prin presarea germenilor de porumb obținuți în procesul de degerminare în morile de porumb.

Prin compoziția sa în acizi grași nesaturați, uleiul din germeni de porumb e un ulei dietetic, asimilat de organism în proporție de 99%, fiind de 2 ori mai bogat în vitaminele A,D și E decât alte uleiuri. Uleiul de porumb conține vitaminele din grupa A, B, C, D, E, caroten, fosfatide, microelemente (fier, mangan, cupru, crom). Vitamina E contribuie la fortificarea sistemului imunitar și muscular al omului. Ea mai e numită și “vitamina tinereții”, fiind un antioxidant care încetinește procesul de îmbătrânire în organism. Acizii grași nesaturați ce se regăsesc în uleiul de porumb măresc rezistența organismului la bolile infecțioase și favorizează eliminarea din organism a excesului de colesterină. Pentru aceste proprietăți, uleiul de porumb e considerat un produs necesar în alimentație.

Uleiul de porumb ca remediu naturist este folosit în afecțiuni ale părului și ale pielii capului, pentru pleoapele afectate sau încărcate cu solzi. Datorită conținutului mare de vitamina E, uleiul din germeni de porumb încetinește instalarea precoce a bătrâneții, fiind un antioxidant puternic.
Acest ulei poate fi utilizat cu succes alături de uleiul de măsline la fabricarea săpunului.

 

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.