Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Ulei de SÂMBURI DE STRUGURI

09 iun. 2015

Uleiul de sâmburi de struguri reprezintă unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la menținerea elasticității vaselor de sânge și la scăderea nivelului colesterolului. Ajută la prevenirea hipertensiunii arteriale. Are rol de protejare a sistemului circulator, mărind totodată capacitatea de rezistență a sistemului imunitar.

Uleiul din sâmburi de struguri nu are un miros specific, dar are un gust dulce acrișor, delicios. Conține grăsimi poli si mono nesaturate în cantitate mai mare decât grăsimile saturate (71 % grăsimi polinesaturate, 18 % grăsimi mononesaturate și 11 % grăsimi saturate), are un conținut ridicat de antioxidanți, vitamina E si F, minerale (zinc, cupru, seleniu) și agenți anti-îmbătrânire.

Uleiul de sâmburi de struguri este deosebit de valoros și în ceea ce privește frumusețea și întreținerea pielii. Are un efect tonic și revigorant asupra pielii, hidratând pielea și lăsând-o elastică. Avantajul folosirii acestui ulei pe piele este acela de a fi absorbit rapid și de a o hidrata perfect, nelăsând-o deloc grasă. Pentru a preîntâmpina efectele nedorite ale frigului, uleiul din sâmburi de struguri este un excelent tratament pentru pielea uscată și sensibilă în perioada rece. Protejează pielea de vânt și de soare, hidratează și reduce pierderea de apă din epidermă și restabilește elasticitatea pielii. Protejează tenul de formarea ridurilor premature și le atenuează pe cele existente, mai ales pe cele din jurul ochilor. Hrănește și întărește firul de păr, dându-i un plus de sănătate și de strălucire.

Este util în tratarea vergeturilor de pe coapse și gambe sau de pe burtică în cazul mămicilor însărcinate, în tratarea și profilaxia cuperozei. Ajută pielea să se regenereze în caz de arsuri, degerături sau răni. Ajută la regenerarea pielii chinuite de epilare sau radere.

Uleiul din sâmburi de struguri este restructurant, emolient, nutritiv, regenerant, hidratant, penetrant și antioxidant pentru tenul mixt și gras, tenul matur, pielea îmbătrânită, zona ochilor, pielea deteriorată, pielea lipsită de elasticitate, hrănirea fibrei capilare; este folosit cu succes la fabricarea cremelor și a săpunurilor.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.