Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Ulei de RICIN

09 iun. 2015

Uleiul de ricin este un lichid gălbui, vâscos, ce se extrage din semințele de ricin. Efectele sale miraculoase asupra corpului uman au fost descoperite și utilizate cu succes cu secole în urmă. Este un ulei cu o concentrație mare de acizi grași nesaturați și prezintă puternice proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.

Uleiul de ricin calmează iritațiile pielii. Este o soluție eficientă și la îndemână și în caz de eczeme, degerături, arsuri, de răni superficiale sau piele uscată. În plus, specialiștii spun că acest remediu ajută și la combaterea acneei, la atenuarea petelor de bătrânețe, precum și la calmarea iritațiilor de la nivelul pielii. Uleiul de ricin este foarte bogat în nutrienţi și pătrunde rapid în piele. El contribuie la atenuarea petelor brune de pe piele.

Este un ulei pentru frumusețe foarte folosit de mai mult timp în Antile și Africa. Este folosit mai ales pentru a îndreptarea părului gros și creț. Uleiul de ricin este perfect pentru părul uscat, devitalizat, cu vârfurile despicate, sau foarte fragil. Acest ulei favorizează creșterea genelor și sprâncenelor. Uleiul de ricin este foarte eficient și pentru protejarea unghiilor.

Uleiul de ricin are puternice proprietăți antiinflamatorii, ceea ce îl face ideal pentru masajul zilnic, cât și în lupta împotriva artritei. Este benefic pentru durerile articulare, inflamarea nervilor și durerile musculare.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.