Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Ulei de CĂTINĂ

09 iun. 2015

Uleiul de cătină este unul dintre cele mai utilizate uleiuri în tratamentele naturiste și în cosmetică, datorită proprietăților sale terapeutice pentru sănătate și frumusețe. Uleiul de cătină este cel mai bogat produs natural în carotenoide, după uleiul de palmier.

Studiile făcute în laboratoare de-a lungul anilor au scos în evidență mai multe proprietăți excepționale ale uleiului de cătină. Astfel, s-a constatat că uleiul de cătină are acțiuni antiinflamatorii, antibacteriene și sedative. De asemenea, uleiul de cătină conține o cantitate importantă de serotonină, substanță ce are rolul de a proteja organismul împotriva infecțiilor și a grăbi vindecarea rănilor sau a arsurilor. Datorită vitaminelor A și E pe care le conține, uleiul obținut din cătină are proprietăți terapeutice foarte puternice.

Cătina are efecte regenerante, de întinerire și este folosită în foarte multe tratamente naturiste pentru îngrijirea părului sau a pielii.

Uleiul de cătină are un conținut bogat în substanțe minerale, în acizi organici, în zaharuri, în flavonoide, în ulei gras și în vitamine: provitamina A, vitamina E și vitamina F, un amestec de acizi grași nesaturați esențiali și coenzima Q10. Coenzima Q10 găsită în uleiul de cătină este un supliment nutritiv destul de folosit datorită calităților sale, nu numai în industria farmaceutică, dar și în industria cosmeticii. Grație acesteia, uleiul de cătină are acțiune antioxidantă și încetinește procesul de îmbătrânire a organismului.

Aplicat cu regularitate la nivelul tenului și pielii corpului, uleiul de cătină menține funcțiile celulelor cutanate, le stimulează regenerarea și asigură menținerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii prin conținutul de grăsimi bune și a acizilor Omega. De asemenea, uleiul de cătină conține substanțe active care stimulează refacerea colagenului și previne depigmentările provocate de îmbătrânire, inhibând procesele de degradare a elasticității pielii și apariția ridurilor.

Pentru săpunurile Ria Imperial este folosit un ulei de cătină achiziționat de la unul dintre cei mai serioși producători de uleiuri vegetale și esențiale din țară, uleiuri folosite de altfel în scop terapeutic.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.