Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Ulei esențial de TEA TREE

09 iun. 2015

Arborele de ceai este un arbore nativ în Australia, preferă zonele mlăștinoase, dar este cultivat acum pe imense plantații, extractul acestuia fiind solicitat din ce în ce mai mult în întreaga lume.

Uleiul esențial de Tea Tree este de mare ajutor în infecții virale, bacteriene sau fungice. Este purifiant, antiseptic și poate fi aplicat cu moderație inclusiv la copiii mici. În aplicații cutanate se recomandă pentru tenul acneic. În tratamentul acneei moderate, aplicarea locală de ulei de Tea Tree soluție 5% a demonstrat un efect comparabil cu peroxidul de benzoil 5%, totuși cu debut mai lent al acțiunii. Șamponul cu ulei de Tea Tree de 5% s-a dovedit a fi un tratament eficient împotriva mătreții, datorită capacității sale de a lupta împotriva Malassezia Furfur – cea mai comună cauză a mătreții.

Uleiul esențial de Tea Tree are virtuți incontestabile ca antiseptic, acționează împotriva infecțiilor bacteriene cutanate, pentru curățarea și dezinfectarea tăieturilor și a unor răni superficiale. Este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.

De asemenea, și în igiena intimă este un aliat împotriva infecțiilor fungice.  In vitro, uleiul de Tea Tree s-a dovedit a fi eficient pentru tratarea candidei, fiind un potențial tratament împotriva candidozei.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.