Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Ulei esențial de PORTOCALE

09 iun. 2015

Portocalele sunt bogate în vitamina C, au proprietăți tonice și întăresc sistemul imunitar dacă sunt consumate cu regularitate.

Uleiul esențial de portocale are și el importante beneficii pentru sănătate, fiind un bun dezinfectant. Este un bun antiinflamator și te scapă de durerile asociate nevralgiilor sau răcelilor. Poate fi folosit și pentru tratarea efectelor adverse ale antibioticelor sau pentru tratarea intoxicațiilor. Tusea puternică și crampele musculare își găsesc remediul în uleiul esențial de portocale, prin aplicarea de comprese calde. Oprește dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii și are rol calmant. Se aplică direct pe rană, diluat în puțină apă și poate fi folosit chiar pentru tratarea infecțiilor severe.
Mirosul uleiului esențial de portocale are rol relaxant, tocmai de aceea el poate fi folosit cu succes în ședințele de aromoterapie. Este un bun sedativ natural și, comparativ cu medicamentația, nu dăunează sănătății inimii sau a celorlalte organe interne daca se folosește un timp îndelungat.
Efectele sale antiseptice, de îmbunătățire a circulației și hidratare, îl fac potrivit pentru tenul gras și acneic. Deoarece arde eficient grăsimile, este util în masajul anticelulitic și pentru drenajul limfatic.

 

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.