Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Ulei esențial de MELISĂ (ROINIȚĂ)

09 iun. 2015

Proprietățile terapeutice ale uleiului de melisă sunt: calmant, reconfortant, sedativ, fortifiant, euforizant, bactericid, antialergic. Datorită principiilor active conținute (ulei volatil, tanin, acid cafeic și principii amare), roinița este o plantă cu foarte bune proprietăți bacteriostatice și antiseptice. Are și o foarte puternică acțiune carminativă, calmând spasmele stomacale și intestinale, fiind recomandată pentru calmarea colicilor, atât la adulți, cât și la copii. Calmează stările nervoase și ameliorează senzațiile de vomă la femeile gravide. Mărește secrețiile gastrice, tonifică stomacul și înlesnește digestia. Ceaiul de roiniță mai este indicat în dischinezii biliare, colite cronice și anorexie (lipsa poftei de mâncare).

Uleiul esențial de melisă este un excelent calmant nervos, fiind recomandată contra durerilor de cap, care apar pe fond de stres și de suprasolicitare, contra insomniei, contra tulburărilor digestive care apar pe fond nervos, excelent remediu pe termen lung contra Alzheimerului, contra tulburărilor de memorie post-traumatice, precum și contra tulburărilor de memorie produse de problemele vasculare cerebrale, eficient împotriva hipertiroidiei. Adjuvant în afecțiuni hepatobiliare, herpes, reumatism, boli gastro-intestinale, în menținerea tinereții.

Datorita aromei plăcute, uleiul esențial de melisă este des folosit la fabricarea produselor cosmetice : săpunuri, șampoane, geluri sau

 

 

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.