Arome plăcute

Săpunurile RIA Imperial sunt destinate diferitelor tipuri de piele, având arome plăcute și aspect îmbietor.

Fine și relaxante

Pentru băi lungi și relaxante sau dușuri revigorante, indiferent de preferințe, le veți găsi cu siguranță potrivite.

Curăță delicat

Curăță delicat pielea, fără a o usca și fără a-i modifica pH-ul natural, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Naturale

Alegeți săpunurile vegetale 100% naturale și bucurați-vă de un efect de lungă durată!

Blog: Ce te sfătuim

Ulei esențial de IENUPĂR

09 iun. 2015

Ienupărul este un conifer rezistent atât la cele mai puternice geruri, cât și la căldurile cele mai mari, are fructele mari cât un bob de mazăre, aromate, ușor dulcege, care la coacere au o nuanță neagră-albăstruie.

Fructele de ienupăr pot fi un remediu natural împotriva anemiei, artritei și a lipsei poftei de mâncare, asigurând o bună funcționare a întregului organism.

Extern, preparatele din ienupăr au efect dezinfectant, antiinflamator și de stimulare a circulației sângelui.

Uleiul esențial de ienupăr este eficient în tratarea bolilor aparatului respirator, infecțiilor urinare, reumatismului, gutei, răcelii, bronșitelor, bolilor de piele și de ficat, ajută la eliminarea pietrei de la vezica urinară. Uleiul esențial de ienupăr este recomandat pentru bolile de piele provocate de acumularea de toxine. Adjuvant în tratamentul pielii afectate de celulită, acnee, închiderea porilor, îngrășare excesivă. Ajută la combaterea dermatitei, eczemelor și psoriazisului. Utilizat pentru trup și suflet, uleiul esențial de ienupăr aplicat sub formă de comprese, masaj, băi, favorizează relaxarea musculară și îndepărtarea celulitei. Uleiul esențial de ienupăr stimulează, purifică și întărește spiritul, ajutându-l să treacă cu bine peste situațiile schimbătoare. Utilizarea lui creează o stare binevoitoare și prietenoasă și stimulează capacitatea de a primi și dărui căldură și afecțiune.

Spune prietenilor:
© 2015-2017. Drepturile de autor sunt rezervate RIA Imperial S.R.L.